Everything Happen For A Reason

Everything Happen For A Reason

Friday, July 30, 2010

Alhamdulillah


ini gambar petang raya 2 taun lepas. yonne, aku, pakndak and zuber

yang dah besar2 tu, kawan2 rapat sangat time kecik dulu. 2 lelaki dan 2 perempuan. nak gi mana2 mesti nak gi sama2. tapi zuber tua sikit dari kami. dia tua dalam 5 taun kot, so dia la yang selalu protect kami yang perempuan2 comel ni. bila dah masuk sekolah menengah masing2 dah membawa haluan masing. tapi, yela, kamikan pernah rapat dulu. tak sedar rupanya ada orang diantara kami yang still rapat sampai sekarang. zuber memang still ambik berat pasai yonne, terlebih berat rupanya. aku mungkin sangat jauh dari depa untuk tau apa yang berlaku. so, bila tau benda ni memang agak terkejut dan kurang bersetuju. macam tak best bila persahabatan kami dicemari benda2 macam ni (cewah). nasib baik yonne pun tak berapa hepi dengan benda macam ni. dah rapat sngat. semua benda pun kami share dulu2. las sekali, sekarang ni zuber dah kahwin dengan orang lain dan dah ada anak pun. lepas kahwin dia terus senyap dari kami semua. sedey...

ini pun gambar kami ramai2 jugak. pakteh tu single lagi. loaded giler pulak tu.


erm, sekarang tengah berdebar tunggu berita gumbira hafiz nak nikah petang ni. semoga selamat semuanya, n for our new family member, welcome to our big family.

petang ni nak amik half day la, nak balik cepat sket, nak goreng keropok lekor yang cik EL belikan. sedapnya.


satu lagi,
aku dah amik keputusan untuk lupakan pencarian selama 2 taun tu. erm, kereta waja tu. sebab ramai orang kata dia not ok. maybe i cant c what others c. yela, dah suka nampak yang baik2 ja. maybe its good for me. huhu...adakah saya mampu lakukan? aku sendiri tak tau.
Post a Comment