Everything Happen For A Reason

Everything Happen For A Reason

Thursday, September 22, 2011

Cepatlah jumaat malammmm...

/IMG_2063.jpg">
mahsol,yusri,zahid,mashira,saya,cupin,syazana kecik,own

bersama kumpulan yang sama (kecuali mahsol dan zahid tetapi digantikan dengan zulhazmi) kami akan ke terengganu besok malam. 7 orang dari Kulim menaiki 2 biji kereta.



ok, semalam kemarin waktu jamuan raya, saya dah bergaya dengan shawl.. malu la bila ramai yang tengok pelik. Nampak sangat saya jarang bergaya. Saya pun rasa lain.

Tengaok dan pandanglah saya.. cantik tak???




Menyerlah sangat tak kaler oren saya??? kuikuikui
Dulu2 saya sangatlah tak yakin nak pakai kaler oren, then ada satu incident tu saya pakai kaler oren dan kena kutuk kaw-kaw punya. Memang serik la nak pakai kaler oren dah after tu.
Tapi ada sorang kata saya nampak cantik pakai oren, bila saya dengaq ayat tu, saya cuba pakai semula. Rupanya kaler oren memang menyebabkan keyakinan diri saya bertambah..
Sekarang ramai plak yang kata saya nampak berseri pakai kaler oren..
Apakah minah yang dulu itu memang nampak saya cantik pakai kaler oren, maka beliau cemburu, terus mengatakan saya nampak buruk pakai oren..????

Cer jawab..cer jawab...

Thursday, September 15, 2011

im 26th today!!!!!

im 26 today..
bangun pagi dengan penuh semangat membara..

semalam,
mie mesej
gilos la mamat tu
tapi, aku taknak marah2
aku layan macam biasa ja
huhuhuhuhu

i nak kerjakan umrah pada usia 26 tahun..

Ya Allah, permudahkanlah....