Everything Happen For A Reason

Everything Happen For A Reason

Wednesday, March 14, 2012

Babies Aisyah

Yuhoooo...


baru habis bincang secara tele-phone dengan dr kartini regarding our workshop yang akan berjalan end of may. Then, suddenly teringat yang dah janji dengan Dr Qama nak upload gamabr baby ecah. Gambar ni mintak kat ibu dia, tapi sadly ibu dia just bagi satu, so mampu nak upload satu jela.. haha. Nanti kalau Dr Qama datang kedah, tengok la sendiri. Maybe time tu dia pun dah besar.




Baby ni nama Aisyah Humaira. Nak explain lebih2 pasal ecah pun tak boleh sebab den pun dah lama sangat tak tengok si aisyah ni. Kalau aisyah bam-bam anak zidah, den selalu la jugak tengok. Ecah anak syana ni nampaknya bukan untuk tontonan umum. Mak dia sorok dalam almari kain kot. haha. Baby aisyah anak zidah plak nama Wan Nur Aisyah. Anak zidah den tak mintak la plak gambar kat umi dia, tapi aisyah tu dah pandai tiru aksi orang. Macam nak gigit-gigit ja, geram sangat. Dah pandai buat muka macam-macam.

Ok la, orang takda baby macam den ni bukan berminat nak cerita lebih-lebih pasal baby. Maklumlah, feel seorang ibu tu takda lagi. Tengok baby pun takda feel. Teruk betul. haha
Post a Comment