Everything Happen For A Reason

Everything Happen For A Reason

Tuesday, May 16, 2017

Zati dan mimpi indahnya

Zilah baru balik dari Sabah
Dan dia, bercerita yang best-best saja pasal Sabah
Hati terasa nak ke Sabah
Zati, Jom laaaaaaa

Kafeteria kat opis ni dah 3 hari tak sediakan makanan pagi
So, pagi tadi, saya makan cereal Milo bersama susu magnolia
Susu magnolia ni rasa dia lagi sedap rupanya dari dutchlady
Tambah pulak kalau minum yang chocolate, sampai kena tambah air supaya tak lekat mulut
Pekatnya rasa chocolate dia

Sementelah minum susu banyak pagi tadi (hari ni lastdate susu)
Sampai sekarang perut berangin
Rasa macam depa dok main aci ligan dalam perut
aduhhhhhhh

Apa lagi ya..

Oh, pagi tadi zati bagitau dia mimpi indah semalam
ada 2 orang istimewa masuk dalam mimpi dia
Bila saya tanya siapa?
Dia suruh teka la pulak, tapi tak disediakan hadiah
Hidayah? Jisung? (Jisung ni korean actor kesukaan dia)
Salah katanya, Hidayah dan Woo Sung
Satu hal pulak saya kena search rupa si Woo Sung

Si Woo Sung yang Zati mimpikan semalam.. katanya siap pegang bahu dia lagi.. koya betol si Zati ni...
Jisung boyfriend Zati sejak lama dulu tapi bakal dicaras oleh kawan sendiri... kahkahkah

Terus dapat idea,
"Zati, lepas ni hang berangan Woo Sung jela, Jisung tu lupakan, aku tengah breakfast dengan Jisung ni"
Padan muka, lain kali bila suka tengok actor korea tu, jangan la share dengan kawan baik, kan dah kena caras
Tu la, sapa suruh caras mat saleh yang jogging tepi pantai kat koh lipe dulu


p/s: Terkentut dalam opis, nasib baik bersin sekali.. harap takda orang perasan... semua salah susu bakal expired ni
Post a Comment