Everything Happen For A Reason

Everything Happen For A Reason

Tuesday, January 3, 2012

New Year Mood!!!!

Mood new yeaer dah datang tapi saya still bangun pagi dengan perasaan maha malas yang teramat.. Adoyai!!!!!
Lagi satu azam tahun baru ni, kalau boleh taknak tinggal solat Dhuha... selalu sangat kadang-kadang termiss.. Adoyai!!!!!
Sekarang ni mood nak rajin exercise. Persediaan nak ke Gunung Ayam..
Sedikit info Gunung Ayam: cuma saya, mashira dan cupin saja yang akan ke sana. Yang lain-lain tak pergi.
YAng lain tak pegi. No comment. But, In my opinion, buat yang belum berkawen, selagi u belum kawen buat la apa yang u nak buat. Sebab u still dont have any responsible, but by the time u dah kawen, ofcoz famili come first. Lihat la keindahan alam yang Allah dah ciptakan ini.
Syazana pulak, sejak dah jadi warga USM, dia sibuk dengan workload kat sana. Takpala, reason yang kuat untuk dia.
Ok, setakat tu saja sedikit info untuk kali ni. Nanti update lagi pasal stong k....
Post a Comment